Biscuiti cu ghimbir, scortisoara si miere

de Dana_Retetegg in Prajituri, 13 Dec 2011 | 10389 vizualizari

 

Cred ca acesti biscuiti sunt cei mai aromati pe care i-am mancat vreodata. Aroma de ghimbir si scortisoara se imbina perfect cu dulceata mierii, asa ca nu-i ocoliti acum de sarbatori, sunt perfecti!!

 

INGREDIENTE

  • 100 gr unt rece,
  • 4 linguri de zahar,
  • 2 linguri de miere,
  • 2 oua,
  • 1/2 plic praf de copt,
  • 1/2 lingurita ghimbir macinat,
  • 1/4 lingurita scortisoara,
  • 300 gr faina,
  • 1 praf de sare.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu ghimbir, scortisoara si miere:

Am amestecat untul rece taiat cubulete cu faina, praful de copt, sare si zahar.

Apoi am adaugat ouale, mierea, gimbirul si scortisoara. Am omogenizat pana am obtinut un aluat tare.

L-am pus 30 de minute la frigider, apoi am modelat biscuitii.

I-am copt la foc mediu 15 minute.

Se pastreaza foarte bine cateva zile intr-o cutie de metal inchisa ermetic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu ghimbir, scortisoara si miere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 800 lei
1699.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (20)

Dana_Retetegg 1

14.12.2011, 22:54

Bucataras Medi 1

18.12.2011, 13:48

ce frumosi,ce buni.

Dana_Retetegg 1

18.12.2011, 17:03

merci Medi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Turta dulce